25 Kasım 2013 Pazartesi

BARE MINERAL'S ORIGINAL FONDÖTEN

Amerika'nın en çok tercih edilen/sevilen mineral makyaj markası . Aldığı ödüllerin haddi hesabı yok. Felsefesi yüzünüzde makyajla bile uyusanız cildinize zarar vermemek.



Alıştığımız fondötenlerin aksine pudra gibi toz ürün, kullanımı da bir o kadar zevkli. Ambalajı bildiğimiz tuzluk gibi dersek yalan olmaz, içindeki delikli aparatı çevirip açıp-kapatıyorum, işi bitince at çantaya, ne dökülme ne bulaşma, ne tozutma hiç bir sıkıntısı yok.

 El ile uygulayanlar da biliyorum, ama en güzel sonuç fırça ile alınıyor, hem daha ekonomik hem de maksimum fayda sağlanıyor fırça ile. Üründen biraz kapağına döküp, fırça ile az miktarda alıp, elmacık kemik/yanaklardan başlayıp, saç diplerine doğru uyguluyorum, sırasıyla yanaklar, alın, çene, burun şeklinde uyguluyorum. 


Toz şeklinde başlayan uygulama;

Cilde yedirilince, ciltle bütünleşmiş, pürüzsüz hale geliyor.  

Yurt dışından alışveriş yapma riskine girerseniz http://www.bareescentuals.com/ adresinden, yok riske girmem, dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan da olmak istemem derseniz http://www.idmineralfondoten.com/idbareMinerals-Fondoten-Original.html adresinden ulaşabilirsiniz. 10 larca renk çeşidinden cildinize uygun olanı mutlaka bulabilirsiniz. 

Sevgiler...



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder