15 Aralık 2014 Pazartesi

Günlük İdeal Cilt Bakımı İçin; Garnier Neem Arındırıcı Temizleme Jeli

Garnier günlük ideal cilt bakımı için, yepyeni bir ürün ile karşımızda.

Garnier Neem Arındırıcı Temizleme Jeli!

Güzelliğiyle ışıldayan Hintli kadınların güzellik sırrı Neem, günlük kullanım ile kusursuz güzelliğin anahtarını sunuyor. Garnier; Hindistan’ın binlerce yıllık güzellik sırrı Neem ve Çay ağaçları özleri ile zenginleştirilmiş eşsiz formülü sayesinde kadınların sahip oldukları doğal güzellikleri ortaya çıkarıyor. 

 Garnier Saf &Temiz Neem Arındırıcı Temizleme Jeli; günlük kullanım ile cildi derinlemesine temizliyor, yüzü ferahlatıyor ve canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor.

Gelişen teknolojiler ile birlikte her geçen gün biraz daha doğallıktan uzaklaşsak da, Hindistan’da hala bitkilerden yararlanmaya devam ediyorlar. Doğallığın gücünden yararlanmaya devam eden Hindistan’da binlerce yıldır “köy eczanesi” olarak adlandırılan Neem ağacı, Hintli kadınların güzellik sırrı olarak da biliniyor.  

Mucizevi ozellikleri ile bilinen ve bircok farkli amac icin de kullanilan Neem ağacının yaprakları duru ve saf guzelligin recetesi olarak gunluk cilt bakimi icin tercih ediliyor.

Farklı cilt tiplerindeki kadınlar Neem yapraklarını kullanıyor…

Neem; sivilcelere karşı savaşan, Hindistan'ın olağanüstü güzellik bitkisi olarak öne çıkıyor. Yağlı, normal, kuru ve akne eğilimli hem de olgun cilt tipleri için uygun olan Neem; Hintli kadınların her gün ciltlerini temizlemek ve ciltlerine canlı bir görünüm kazandırmak için kullandığı güzellik formülü olarak tanınıyor.

 Mucize bitki Neem…

Hindistan'da yuzyillardir Neem agacini mucize bitki olarak adlandirdiklari icin yila Neem yapragi yiyerek baslaniyor. Olağanüstü bir içeriği bulunan Neem yaprakları; kuruyan cildi yatıştırıyor, cildin nem kazanmasına yardımcı olur. 

 Garnier Neem Temizleme Jeli'nin özelliklerine gelecek olursak;

-Ürünün yapısı jel kıvamında, çok akışkan olmasada gördüğünüz gibi biraz akışkan bir yapısı var.

 -Kokusu ise gayet güzel, ferah ve temiz kokuyor.

-Yumuşacık bir dokusu var,cildinizi temizlerken yıpratmıyor.Yüzünüzü biraz ıslatıp jelden parmaklarınıza bir miktar alıyorsunuz ve çok kolay köpürüyor. Sizi uğraştırmadan da cildinizden arınıyor.

Vee yüzümü yıkadıktan sonra cildimdeki harika sonuç!

-Cildimi derinlemesine temizledi, ferahlattı ve daha canlı bir görünüm kazandırdı. 

Bildiğiniz gibi sabunlar ve sabun içeren ürünler cildimizi temizlerken çok kurutuyor. Ama Garnier Arındırıcı Temizleme Jeli Cildimi temizlerken, kurutmuyor aksine nem kazanmasına yardımcı oluyor . 

Ben sonuçtan çok memnun kaldım.

Cildim gözle görülür bir şekilde daha canlı gözüküyor!

Garnier Neem Arındırıcı Temizleme Jeli'nin sabah-akşam kullanılması öneriliyor.

Ürün Normal ve Karma Ciltler için.

Garnier ürünlerinin ulaşılabilir ve uygun fiyatlı olmaları da tercih sebebimiz oluyor.

Sevgiler.

İçerik: http://makyajboxx.blogspot.com.tr/

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder