18 Mart 2016 Cuma

NOTE BB NATUREL COLOR LIP CORRECTOR

Çok cafcaflı ismi yanıltmasın, görüntü olarak bildiğimiz lipgloss, bakım yapıp dudakları yumuşatması ile de lipbalm olarak değerlendirebiliriz kendisini. 


Vaatleri; içeriğindeki shea yağı ve hemen hemen tüm NOTE ürünlerinin adeta kadrolu içeriği diyebileceğimiz E vitamini ile dudakların gün boyu bakım yapıp yumuşatırken dudakları dolgunlaştırmak. Tabii ki benim gibi sürekli bir şeyler içen birisinde kalıcılığı bir şeyler yiyip içene kadar. Paraben içermemesi, hayvanlar üzerinde test yapmaması diğer bir artısı benim için. Dolgunlaştırma konusu ise; bilmiyorum belki benim dudaklarım zaten bana yetecek kadar dolgun olduğundan mıdır? çok bir fark görmedim, görmekte istemem şahsen :)


Bendeki 01 numarası renksiz sadece parlaklık veriyor, tek başına kullanıyorum genelde. Çok sevdiğiniz mat rujlarınızı da parlak olarak kullanmak isterseniz ruj üzerine de kullanılabilecek joker bir ürün bence. İlk sürüşte çok aşırı parlak görüntüsü var, neyse ki kısa sürede dudaklarımca emilip, bence çok ucuz bir görüntü olan o parlaklık yumuşuyor. (Hiç sevmiyorum ışıl ışıl dudakları)

Alıştığımız aplikatörlere benzemeyen, sünger yapıdaki ucu ile kullanım kolaylığı sağlıyor. 

Dudaklarıma bakım yapsın, eeee biraz da renk ışıltı olsa fena olmaz derseniz, NOTE 'nin sık sık yaptığı indirim dönemlerinden kendisine bir şans verebilirsiniz bence.

Sevgiler :))

1 yorum :

  1. ben pek sevemedim çok yapışkan geldi bana almadım o yüzden ..

    YanıtlaSil