20 Ocak 2015 Salı

MOSHOS GARDEN SHEA & VANİLYA İÇERİKLİ EL VE YUZ KREMİ


%100 doğal ürün, temiz çevre temiz ürün mottosuna sahip Moshos Garden'in Shea &Vanilya içerikli el ve yüz kremi yoğun nem sağlıyor. Yani öyle böyle değil gerçekten bir nem bombası diyebilirim kelimenin tam anlamıyla. Hani el kremi kullanırsınız ilk anda iyi güzel nem verir saatler geçtikçe etkisi azalır gibi olur ya, hehh işte bu kremde o olmuyor. Saatler sonra bile elimin üstü kaymak gibi halini korumaya devam ediyor. 


Sevdiğim iki aroma ve lezzet olan vanilya ve hindistan cevizi kokusu da sevdiğim diğer bir yönü. Kendimize bakarken biraz da güzel kokalım di mi? bi zarar gelmez bundan :) 


Yapı olarak oldukça katı olsa da parmaklayıp elimin üstüne aldığım anda erimeye başlıyor, ellerim mi çok kurumuş oluyor yoksa fazla mı ateşli bir insanım orasını çözemedim :) 

İçerik olarak birazcık pütürcüklü sanırım hindistan cevizi kaynaklı, iyice masaj yapıp yedirdiğim için bana rahatsızlık vermiyor. Yoğun yapısından ötürü çok az miktarda bile yetiyor elleri nemlendirmeye. Yüzüm için kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum. Ellerimin daha çok ihtiyacı var bu mevsimde böyle güzel bir şeye. 


Yağlı histen dolayı genelde akşam yatarken uyguluyormuş çoğu kişi, ama bana göre gündüz kullanılmayacak kadar yağlı hissi yok, en azından vazelin kadar rahatsız edici değil benim açımdam. Ben ihtiyaç duydukça gündüz de rahatlıkla kullanıyorum. 


Şu anda moshosgarden.com sitesinde indirimli olarak 20 TL'den satışta. Almayı düşünenlere gönül rahatlığı ile önerebileceğim bir krem. 


İçerik olarak da bu şekilde.... 



Sevgiler...

1 yorum :

  1. Çok merak etti doğrusu bu kremi, kokusu tam bana göreymiş ;)
    Takipteyim cnm, bana da beklerim ;)

    YanıtlaSil