7 Mayıs 2015 Perşembe

THE BALM PUT A LID ON IT FAR BAZI

Bugünkü konuğum The Balm Put a Lid On İt far bazı. Baz ile taşınmam kelimenin tam anlamıyla çaresizlikten oldu diyebilirim. Bundan önce kullandığım iki markanın sırasıyla, önce Too Faced ve İnglot'un Türkiye'den çekilmesi sonucu, okuduğum birçok blogdaki beğenileri görünce The Balm'ın bu bazına çok ümitli olmamakla birlikte biraz mecburiyetten biraz da meraktan şans vermek istedim. Sonuç: Diğerlerinin ülkeden çekilmesine gereksiz üzülmüşsün kızım demek oldu kendime.

Yanlış hatırlamıyorsam meşhur Gratis indirimlerinin birinde 13 ya da 15 TL gibi bir fiyata da alınca sevincim daha bi katlandı sanki ;) 

Mercimek tanesinden bile az miktarı tüm göz kapağına uygulamaya yettiğinden, çabucak tükenmeyeceğinden ve Gratis'in de sık sık indirime gittiği düşünülünce çok ta alınıp stoklanması gereken bir ürün değil benim için, ihtiyacım olunca ulaşabileceğimi bilmek yeterli.  



Göz makyajımın kalıcılığını gün sonuna kadar koruyor. Islak ya da kuru far uygulamalarımda her iki durumda da oldukça başarılı ve kalıcı makyaj ortaya çıkıyor. Inglot ta yaşadığım hafif de olsa göz kapağı çizgilerime dolma sorununu put a lid on it ile hiç yaşamadım 

Makyaj rutinim ilk olarak göz kapaklarıma far bazı sonrasında da hemen dudaklarıma lip balm uygulayıp yüz nemlendirme ve yüz makyajıma geçmektir. Yüz makyajım bitince sırasıyla göz ve en son dudak makyajımı yapınca, öncesinde uyguladığım baz ve bakım ürünleri etkisini tam olarak gösteriyor fikrindeyim. Aklınızda bulunsun, aranızda bu sırayı takip edenler mutlaka vardır, benim sözüm bu sırayı uygulamayanlara olsun ;) 

2 yorum :

  1. bu balmın ürünlerini çok merak ediyorum bir türlü kullanmak nasip olmadı ya :(

    YanıtlaSil
  2. Pek makyaj yapan biri değilim aslında ama niyeyse the balm ürünlerini görünce kullanmasamda almak istiyorum:)
    Benimde bakım üzerine bir blogum var bakarsan sevinirim ♥

    YanıtlaSil