13 Mayıs 2015 Çarşamba

SİLK' N SILHOUETTE #evimdegüzellik

Selamlar, 

Yaz kapıdayken biz kadınların ortak problemi selülit ve sık kilo alıp verme sonucu oluşan sıkılık kaybı ile mücadele için güzel bir kampanya hakkında bilgi vermek istiyorum. Kampanya ile ilgili bilgilere geçmeden önce; yaptığım araştırmalara göre ürünü ve kullanım amacı olan güzelliğimizin baş düşmanı selülit belasını biraz tanımak gerekirse;

Selülit nedir?

En basit şekliyle selülit, cilt altına yerleşmiş olan yağ dokusudur. Yaygın olan yanlış inanışın aksine selülit sadece kilolu kadınlarda görülmez, zayıf kişilerde de selülit görülmektedir. Kilolu olup olmamakla ilgisi olmayıp, fazla kilolardan kurtulmanın selülitlerin de azalmasına etkisi olacağı yadsınamaz gerçektir. 




Selülitin başlıca nedenleri
* Yanlış beslenme alışkanlıkları
* Hareketsiz yaşam
* Yeterli su tüketmemek
* Bilinçsiz yapılan  diyetler
* Metabolizma hızındaki yavaşlıklar
* Toplam vücut ağırlığındaki yağ oranı
Selülit genel olarak sağlık problemi olmayıp sadece görsellik açısından rahatsız edici durum olsa da, çok ileri seviyedeki vakalar özellikle kişiye otururken bile acı verebilmektedir. Yaşam kalitesini düşürmemek adına mücadele edilmesi elzem haline gelmektedir. 


Şimdi asıl konumuz Silk'n Silhouette ye gelecek olursak;


Selülitlerle mücadele için çok büyük paralar harcayıp fazlasıyla acılı geçen cerrahi müdahaleler, güzellik merkezlerinde harcanan zamanlar yerine evimizin rahatlığında baş düşmanlarımızla mücadele etme şansı Silk'n Silhouette tarafından bize sunulmaktadır. 

Silk'n Silhouette ve Avantajları
* Devrim niteliğinde HT™ Teknolojisi

* Cildin derin katmanlarını güçlendirir

* Sarkan cildi güçlendirir

*Selülit oluşumunu azaltır

* Fazla kilolu görünümü azaltır

* Vücut hatlarını sıkılaştırır

* Cildin yapısını ve elastikiyetini düzeltir
* Cildin dengesini düzeltir. 


Silk'n Silhouette'nin düşük-orta ve yüksek olmak üzere 3 farklı enerji seviyesi vardır. İhtiyacınıza göre tek seviyeyi kullanabileceğiniz gibi birbirini tamamlayıcı olarak düşükten başlayıp yüksek seviyeye kadar çıkıp 3 seviyeyi de kullanabilirsiniz. Vücudunuzun ihtiyaç duyduğunuz her bölgesinde (kol, bacak, göbek, baldır, kalça) kullanıma uygundur. İhtiyaç duyulan her bölgeye 15 dakika ileri geri hareketlerle uyguladığınızda cildinizde hissettiğiniz ısı, Silk'n Silhouette 'nin işlevini yerine getirmeye başladığını göstermektedir. 




Silk'n Silhouette yi nasıl kullanacağınızı videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz. 




Silk'n Silhouette termal sensörle cildinizi korur. Bu ısı stabilizatörü sayesinde seans sırasında cildinizin sıcaklığı ölçülür. Aleti sadece 15 dakika süreyle cildinizin üzerinde ileri geri hareket ettirmeniz yeterlidir. Cildinizin ısındığını hissedersiniz. Eğer bu süreyi aşarsanız ve termal sensör 41ºC aşan bir sıcaklık ölçerse cihaz sıcaklık yaymayı otomatik olarak keser. Cildiniz soğuduğunda cihaz tekrar ısı yaymaya devam eder. Böylece cildiniz aşırı ısınmaz.




Silk’n Silhouette ambalajında bir şişe Slider Jel (kayganlaştırıcı jel) bulunmaktadır. Bu jeli seansa başlamadan önce cildinize ince bir tabaka halinde sürün. Su bazlı jel cildinizi nemlendirir ve iletkendir. Silk’n Silhouette’in cildinizin üzerinde daha kolay hareket etmesini sağlar. Cildiniz fazla ısınmaz ve kızarmaz. Slider Jel’i ayrı olarak da satın alabilirsiniz.




Silk'n Silhouette mucizesine sahip olmak benim için önemli çünkü; deniz ve havuz sezonu açılmadan 15 dakika ayırarak #evimdegüzellik ayrıcalığı ile selülitlerimle vedalaşmak benim de hakkım diye düşünüyorum. Hele ki 3 ayı aşkın süredir devam eden ve şu anda ulaştığım kiloyu koruma aşamasında olduğum  diyetim ile vermiş olduğum +15 kg. ödülü olarak bu bebeğe sahip olmayı çok isterim.  

Eğer siz de benim gibi bu ürüne sahip olma şansını yakalamak isterseniz tavsiye kanalı nın bizler için başlattığı #evimdegüzellik kampanyası bir tık ötenizde. 

Bol şanslar herkese...







1 yorum :

  1. selam bloğunuzu ve sosyal medyada sizi takipteyim benim bloğuma da gelirseniz mutlu olurum kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr :)

    YanıtlaSil