6 Mayıs 2015 Çarşamba

DERMALOGICA DAILY MICROFOLIANT

Dermalogica'nın tüm dünyada kült olan pirinç özleri içeren günlük kullanıma uygun olduğu iddiasındaki peelingini, cildimi yormamak adına mı yoksa oldukça tuzlu fiyatından ötürü mü bilmiyorum ama günlük değil de bazen gün aşırı, bazen de haftalık bakım rutinimde aksatmadan kullanıyorum. Kullanım sonrasındaki en önemli gözlemim cildi kesinlikle çoğu peelingde olduğu gibi pancar gibi kızartıp hassasiyet oluşturmaması ve gözle görünür şekilde aydınlık görüntü vermesi. İçeriğindeki pirinç özlerinin cildi aydınlatmadaki rolü oldukça büyük. 



Ürün toz şeklinde. Ben ıslattığım avuç içime çok az miktarda serpip, parmağımla krem haline getirip, yüzümde hafif masaj ile uygulayıp 15-20 sn. bekledikten sonra yüzümü yıkıyorum.


Ambalajın deliklerinin daha ufak ve az olmaması en sevmediğim yönü, ne kadar dikkat edersem edeyim fazla ürün almaya engel olamıyorum. 


Elimde görmüş olduğunuz miktarın yarısı kadar ürün bile tüm yüzü temizleyip arındırmaya yetiyor. Fiyat olarak çok pahalı olmasına rağmen, evladiyelik diyebileceğim ürün; nasılsa akmaz kokmaz 1 kez alınıp yıllarca kullanılabilecek özellikte.  

2 yorum :

  1. her gün kullanılabiliyor mu bu acaba??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her gün kullanıma uygun, yüzü çizmiyor kesinlikle, ama ben hem pahalı olduğu için hem de değişik ürünlerin içeriklerinden faydalanmak istediğim için haftada 1-2 falan kullanıyorum :)

      Sil