18 Şubat 2015 Çarşamba

CASMARA 3 ETKİLİ YÜZ TEMİZLEYİCİ JELİ

Bugünkü konuğum; cilt bakımı uygulaması yaptırdığım güzellik merkezinde uygulama yapan kadının gazıyla aldığım, daha doğrusu Allah rızası için yeter ki sus tamam alıyorum dediğim :)  CASMARA 3 etkili yüz temizleme jeli. 


Cildi içeriğindeki meyva ve süt asitleriyle hassas olarak, yormadan yıpratmadan temizlemeyi vaad ediyor. Günlük sabah akşam kullanıma uygun kullanabilirsiniz denildi. Tabii ki oldukça yüklü bi para bayıldığım için sabah-akşam kullanmıyorum, bunun bir pazarlama taktiği olduğunu düşünüyorum. Sabahları kullanmakla yetiniyorum. Akşamları makyajımı temizledikten sonra Clarisonic ile rutin temizliğimi yapmaya devam ediyorum. Gerçi hatun fırça ile yüz temizleme olayına da tabiri caizse mok attı, cildinize çok zarar veriyor yıpratıyor, inceltiyor  o fırçalar dedi. Arkadaş sanki ben kösele fırçalar gibi mi fırçalıyorum, yüzümde gıdıklar gibi gezdiriyorum. Bazen her akşam bile yapmıyorum. He anam heee diyip geçiştirdim. 1 kez denemek için cildimi tamamen temizledikten sonra, CASMARA ile de son bi posta temizledim. Uygulaması; pompalı şişesinden 2 pompa alıp tüm yüze parmaklarımla uygulayıp 2-3 dk bekledikten sonra mümkünse temiz bir bez, gazlı bez pamuk vs. ile siliniyor. Temizlenmiş olan yüzümde bile pamuğun rengi sarımtırak oluyor ama ben oldum olası yüzü bu kadar yorup temizliği abartmanın saçma olduğu düşüncesindeyim. Vücudun ürettiği yağ, su vs sonuçta ihtiyaç olduğu için var. Doğaya fazla karşı gelmeye gerek yok bence. Kararında temizlik iyidir ;) 



Sonuç olarak ürün güzel; normal temizleyiciler gibi temizlik sonrası yüzde hafif bir gerilme oluşturmak yerine sanki cildi temizleyip üstüne nemlendirici uygulamışsın hissi veriyor. Tekrar alır mıyım? Almayı düşünürüm ama kesinlikle Türkiye'den değil, nette biraz araştırdım benim ürün 100 ml. yurt dışındakiler hem 150 ml hem de benim buradan aldığımın yarı fiyatına :(  

6 yorum :

  1. Güzel bir ürüne benziyor ;)

    YanıtlaSil
  2. Canım seni yeni keşfettim ve takibe aldım GFC den. bana da beklerim. sevgiler
    http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Az once bende aldım 🤣190 tl 250 ml. Bakalim nasil olucak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nerden aldınız casmaranın başka ürünlerini almak istiyorum

      Sil
    2. Merhaba siz nereden aldiniz bende almayi dusunuyorum

      Sil